Szűrés

A(z) MWC 2018 kulcsszót tartalmazó cikkek

FullView kijelzős okostelefonokkal erősít az Alcatel

2018. február 26. -

Megújult portfólióval jelentkezett a TCL az idei MWC-n: modernizált okostelefonjaival az Alcatel a világ első márkája, amely minden szériájában a lebilincselő 18:9-es képarányú kijelzők élményét nyújtja. Az egész termékcsalád a prémium márkák tulajdonságait idéző Face Key arcfelismerő funkcióval rendelkezik, az új kamerafunkciók pedig több lehetőséget adnak a felhasználóknak az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez.

Tovább

Csúcskategóriás készülékek a Sonytól

2018. február 26. -

A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a mai napon bemutatta legújabb csúcskategóriás készülékeit, az Xperia XZ2 és az Xperia XZ2 Compact okostelefonokat, mely bejelentés az Xperia okostelefonok egy új korszakának kezdetét is jelenti egyben

Tovább

Bemutatkozik az öt új Nokia és az elsőrangú Android élmény

2018. február 26. -

Tavalyi díjnyertes portfólióját négy új taggal egészítette ki a mai napon a HMD Global, a Nokia telefonok otthona – ezek a Nokia 8 Sirocco, a Nokia 7 plus, az új Nokia 6, illetve a Nokia 1. A Nokiákkal szemben támasztott elvárásoknak megfelelően minden egyes új készülék megbízható és bírja a strapát, miközben teljesen új szintre emelkedett az anyagválasztás és a dizájn.

Tovább

Bemutatta a világ első 5G-chipkészletét a Huawei

2018. február 26. -

A Huawei bemutatta a világ első kereskedelmi hálózaton használható, ötödik generációs, mobilhálózati chipkészletét, amelynek segítségével a végfelhasználói berendezések – bel- és kültéri egységek, például routerek, hotspotok, okostelefonok – kapcsolódni tudnak majd az 5G hálózatokra.

Tovább